Hoe regelmatige trainingen je vorm en zelfvertrouwen verbeteren

Hoe vaak moet je naar de sportschool?

Voordat we ingaan op de positieve voordelen van fysieke activiteit en lichaamsbeweging, moet u eerst uw welzijn vinden om regelmatig te oefenen. Ik wil dat je consequent begrijpt dat we allemaal verschillend zijn in delen van ons leven. en hebben allemaal een andere achtergrond. Reguliere training zal voor mij waarschijnlijk anders zijn dan training voor jou. En dat is oké! Laat me een basisplan opsplitsen voor hoe vaak je naar de sportschool zou moeten gaan.

Voor beginners

Als je net begint in de sportschool en niet erg actief bent in je werk of week, is drie keer per week trainen een goede plek om te beginnen. Kettlebells maandag – woensdag – vrijdag geeft je vier dagen om je lichaam en hersenen te laten rusten.

Als je 1-2 keer per week gaat

Er is ruimte om je consistentie te verhogen en je lichaam niet te overbelasten voor degenen die al 1-2 keer per week naar de sportschool of lokale fitnessles gaan. Een gezonde, regelmatige routine bestaat uit maximaal vier trainingen per week met drie vrije dagen.

Degenen die dagelijks trainen

Als je al elke dag actief bent, dan is het niet overdreven om van maandag tot en met vrijdag te trainen. Maak voor of na het werk een plan voor de sportschool, eet gezond en slaap voldoende.

Train terwijl je slaapt

Train je al zes dagen in de week om zo je lichaam in de best mogelijke conditie te krijgen, ga zo door! Lees verder om te zien hoe je meer uit deze trainingen kunt halen qua geestelijke gezondheid en zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen

Het kost tijd en geduld om zelfvertrouwen te krijgen, net als het zien van een fysieke verandering in je lichaam als je sport. Toeval? Ik denk van niet.

Alle groei kost tijd en er is geen enkele training of truc die je thuis kunt doen die je op magische wijze binnen 24 uur zal brengen waar je wilt zijn. Vertrouwen in jezelf, je dagelijkse acties en de manier waarop je met anderen omgaat, komt met de tijd als je doelbewust werkt aan het verbeteren van je lichaam en geest.

Hoe regelmatige lichaamsbeweging je conditie en zelfvertrouwen verbetert

je hebt nu het aantal trainingen dat je in een week moet doen duidelijk. Ik zal nu uitleggen hoe consistentie qua training een betere impact kunnen hebben op je fysieke en mentale gezondheid.

Angst

Angst kan het moeilijker maken om naar de sportschool te gaan dan je zou willen. Het zal je angst niet erger maken, dat beloof ik. Oefenen en zweten tijdens het sporten helpt het binnendringende gevoel van angstige gedachten te verlichten. Regelmatige lichaamsbeweging kan een waardevol hulpmiddel zijn bij het verminderen van uw angst.

Depressie

Depressief zijn voelt voor iedereen anders. Gebrek aan motivatie om alles te doen, van werk tot daten tot tijd doorbrengen met vrienden en uitgaan in het weekend.

Regelmatig een oefeningsroutine benaderen zal een uitdaging zijn, maar het vinden van die dagelijkse richting om naar voltooiing te werken, kan u helpen. Als je op de grond bent, helpt het om een ​​leidend licht (of, als je dat liever hebt, een “anker”) te hebben om op te focussen. Een anker werkt het beste als je je op één gebied tegelijk kunt concentreren, zodat je niet overweldigd raakt en iedereen het opgeeft.

Laat uw extra regelmatige lichaamsbeweging uw anker zijn, en het zal veel gebieden van uw leven tegelijk helpen.

Geestelijke gezondheid

Naast het bestrijden van angst en depressie, draagt ​​regelmatige lichaamsbeweging bij aan uw algehele geestelijke gezondheid. Een betere fysieke conditie helpt je lichaam om ziektes zoals verkoudheid te bestrijden en helpt je om beter te slapen. De combinatie van deze dingen zal je gezond verstand helpen verbeteren. en geluk, want groei van de geestelijke gezondheid is geen ding. Het is een factor in veel werkende harmonieën.

Stress verminderen.

Heb je ooit gehoord van de term “grijpen en scheuren”?

Naar de sportschool gaan kan je vaak helpen om aan je trainingsroutine te wennen, bewegingen te vinden die je leuk vindt, gewichten waar je je prettig bij voelt, enzovoort. Door deze consistentie kun je mijlpalen uitwerken die je moet bereiken, b.v. B. een 25 kg kettlebell snatch.

Wanneer je dit doel stelt, verleg je de grenzen van wat je voorheen dacht dat je lichaam en geest zouden kunnen doen, zoals het gezegde luidt. Deze mijlpalen verminderen stress door te winnen zelfvertrouwen, maar de kracht die bij elke training wordt uitgeoefend, zal je ook uitputten en je de komende dagen in een diepere staat van kalmte achterlaten. en hersenbehoeften, zul je in de loop van de weken afvallen. Door meer te bewegen creëer je een groter calorietekort. Een calorietekort ontstaat door meer calorieën per week te verbranden en geen extra calorieën binnen te krijgen via voeding en voeding.

Dagelijkse opkikkers

Het wordt een beetje makkelijker wanneer je week na week begint te trainen. Misschien kun je 15 kilo meer hurken of 3 minuten langer op de roeier blijven. Dit gaat over in je dagelijkse leven, maakt dingen gemakkelijker en geeft je het vertrouwen om die doelen ook buiten de sportschool na te streven.

Naarmate je vaker naar de sportschool gaat, zullen die dagelijkse winsten versnellen en veel sneller vermenigvuldigen dan een of twee. keer per week.

Kettlebellen
Logo
Enable registration in settings - general